• Gumiabroncs

    Méret
    / R
    Gyártó

    Nyári gumi
    Téli gumi
    Négyévszakos
    Személy
    Kisteher
    Off road (4x4)
    Defekttűrő

  • Teher- agró gumik

Lemezfelni kereső

Márka:

Momo Momo alufelni konfigurátor

Márka:

Bővíti gyárát a HankookTöbb, mint 2,4 milliárd forintos beruházással tovább bővíti rácalmási üzemét a Hankook Tire Magyarország Kft. Az Európai Regionális Fejlesztési Alap 558,5 millió forintos társfinanszírozásával megvalósuló fejlesztés során egy újabb keverőgépet és üzemcsarnokot telepít Rácalmásra a cég.

A beruházás eredményeként erősödik az abroncsgyártás első lépését jelentő keverési (mixing) folyamat, s jelentősen nő a hatékonyság, közölte a cég. Az Új Széchenyi Terv keretében, az előzetes tervek szerint 2013 első félévében elkészülő, komplex technológiai fejlesztés munkálatai október 15-én kezdődtek meg.

Lee Sang Il, a Hankook Tire Magyarország Kft. ügyvezető igazgatójának közlése szerint az újabb keverőgép telepítése lehetővé teszi a gyár hatékonyságának jelentős növelését. A beruházáshoz kapcsolódón a cég már el is kezdte az új dolgozók betanítását.

A Hankook rácalmási gyárában jelenleg 2200-an dolgoznak. Ötszázféle specifikációval, - méretben és mintázattal - személygépkocsikhoz, könnyű teherautókhoz és SUV-okhoz (szabadidő autókhoz) naponta 34 ezer gumiabroncsot készítenek elsősorban az európai piacokra.

Forrás>>