• Gumiabroncs

    Méret
    / R
    Gyártó

    Nyári gumi
    Téli gumi
    Négyévszakos
    Személy
    Kisteher
    Off road (4x4)
    Defekttűrő

  • Teher- agró gumik

Lemezfelni kereső

Márka:

Momo Momo alufelni konfigurátor

Márka:

Most már egyáltalán nem kell azzal foglalkoznia, hogy éppen nyári vagy téli gumit kell használnia. Megjelent az új, Michelin által kifejlesztett CrossClimate gumiabroncs, mely már nem csak téli vagy nyári, hanem téli és nyári. Minden időjárási viszontagsághoz kiválóan alkalmazkodik, sőt, nemcsak hogy alkalmazkodik, hanem közel úgy teljesít, mint akármelyik pusztán téli vagy csak nyári gumiabroncs. Nézzük miben más az új Michelin CrossClimate gumiabroncs!

A gumikeverék. Egy újfajta, speciális gumikeverék használatával elérték, hogy megszűnjön a 7 fokos határ, így a gumi mindig kiválóan tapad, és nem merevedik meg. Annyira rugalmas anyagról beszélünk, hogy a gumi képes kitölteni az útfelület apró egyenetlenségeit, legyen hideg, vagy meleg. Sőt, ha ez még mind nem lenne elég, üzemanyag-fogyasztása csökkenhet, köszönhetően a szilika-alapú adalékanyagnak.

A mintázat. Az új CrossClimate egyedi, V-alakú futómintázattal rendelkezik, melyet önzáró 3D lamellákkal egészítettek ki. Ezzel a mintázattal tökéletes tapadás érhető el havas felületen.

A Michelin CrossClimate az első nyári gumi, amely magában egyesíti nem csak a nyári, de a téli gumi minden előnyét, ezért bátran állítható, hogy korszakalkotó felfedezésről van szó! Amennyiben szeretne Ön is erre az újdonságra váltani, válogasson kedvére a már nálunk is elérhető változatokból!