Tel: 06 30 227 6161 - Nyitvatartás: H-P: 8-17; Szo: 8-13 - info@gumikell.hu Frissítve: 2014-04-20 05:15:18

Nyári gumi, téli gumi, alufelni, lemezfelni kell?
Akkor gumikell!

Kosár

Figyelem!

A DPD futárszolgálat hétköznap, 8-17-ig szállít, ezért kérjük, olyan címet adjon meg a szállítási adatoknál, ahol napközben Ön, vagy meghatalmazottja biztosan át tudja venni a küldeményt!


     Ingyenes kiszállítási pontok
7634 Pécs Pécsváradi u. 2/1 1095 Budapest, Soroksári út 158/A. 1044 Budapest, Megyeri út 15/A. 1039 Budapest, Battyányi utca 70

Kiszállítási idő 48h!

Defekt, kátyú, rongálás?


           Rendelési útmutató!

    


Amit az energia cimkéről tudni kell!


Mikor kell a  nyári gumi?

Téligumi

A nyárigumi anyagösszetétele, és mintája jelentősen különbözik a téliétől. Ennek oka, hogy teljesen más hőmérsékleti, és út viszonyok között kell megállnia a helyét egy nyári guminak, mint a télinek. A téligumi lamellázottságának, illetve magasabb szilika tartalmának és egyéb összetevőinek köszönhetően lágyabbak , így az alacsonyabb hőmérsékleti viszonyok mellett  biztosítani tudják a megfelelő stabilitást, és a vonóerőt. Azt már lassan mindenki tudja, hogy ha az utak jegessé, csúszóssá válnak akkor téli gumira kell váltani, de csak kevesen ismerik fel, hogy ha a napi átlag hőmérséklet tartósan 7° fok fölé emelkedik, akkor a téli gumik elkezdenek gyorsabban kopni illetve „megég” a felületük és keménnyé válnak, így elveszítve a következő szezonra, korábbi előnyös tulajdonságaikat. Tehát ha a hőmérséklet tartósan 7C°-fölé emelkedik, akkor nyárigumira kell váltanunk, mert ezek tapadása, fékútja, és nem utolsó sorban zajszintje is lényegesen jobb a meleg útburkolaton. Egy baleset elkerülése gyakran centimétereken múlik! Gondoljuk csak végig, hogy mit jelenthet az, ha nincs fent időben a nyári gumi és így csökken az irányíthatóság, a vonóerő és még jelentős fékút többlet is keletkezik? Ön ne kövesse el ezt a hibát, tettesse fel időben nyári gumiabroncsát!!

Eljött az óriási akciók ideje!!!

 


Találjon meg minket a Google+-on

Az alábbiakban gumiabroncs, alufelni, lemez felni termékeink megrendelésével kapcsolatos tudnivalókat olvashatja.

A megrendelés folyamata

 

téli gumi, nyári gumi megrendelésA Baranya Gumiszerviz Kft. autógumi webáruház rendszerébe az érdeklődő személyes adatai és a vásárláshoz szükséges bejelentkezési adatok megadásával regisztrálhatja magát. (Az adatvédelemmel kapcsolatos tudnivalókat alább olvashatja.)

A sikeres regisztrációt követően – bejelentkezés után – kiválasztható a kívánt termék és annak mennyisége. A megrendelés elküldése előtt ki kell választani a szállítási és az átvételi módot. Az elküldéssel a Vásárló érvényesíti rendelési szándékát. A megrendelésről a Vásárló és cégünk is automatikus visszajelzést kap e-mailben.

A rendelés feldolgozásakor a választott átvételi módnak megfelelően e-mail értesítést küldünk a Vásárlónak a további tudnivalókról, illetve a rendelés feladásáról. A megrendelt gumiabroncsokat, alufelniket, lemez felniket és egyéb termékeket a DPD futárszolgálattal szállíttatjuk ki, vagy pedig személyesen is átvehetők szerződött partnereinknél.

Webáruházunkban több ezer árucikk szerepel. Bár honlapunk rendszeres időközönként automatikusan frissül, előfordulhat, hogy a megrendelt termék a két frissítés közötti időben eladásra került, és cégünk sem a gyártó, sem nagykereskedelmi partnereink raktárkészletéből nem tudja pótolni azt, illetve a termék új beszerzése a korábban feltüntetett áron már nem lehetséges. Ilyen, és ehhez hasonló esetben ügyfélszolgálatunk tájékoztatja kedvest Megrendelőnket és egyeztet vele a további lehetőségekről.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy fenti okok miatt a megrendelés leadása, és az arra érkező automatikus visszaigazolás nem tekinthető megvalósult vásárlásnak mindaddig, amíg munkatársaink a szállítás időpontját nem egyeztetik Önnel!

Hírlevél

Bizonyos időközönként hírlevelet küldünk azon Ügyfeleinknek, akik a regisztrációkor feliratkoztak ezen szolgáltatásunkra (a rendelésnek nem feltétele a feliratkozás). Hírlevelünkben speciális akciókról, új termékekről, árváltozásokról olvashatnak. Az előírásoknak megfelelően, természetesen minden levélben biztosítjuk a leiratkozás lehetőségét.
 

 

 


Házhoz szállítás 

A házhoz szállítás díja bruttó

autó gumi 750Ft/db
motor gumi 750Ft/db
keréktárcsa 750Ft/db
teher-agró 3000Ft/db

 

 

Gumiabroncsainkat a DPD szállítja

 

Ez alól kivételt képez, ha gumiabroncs webáruházunkban feltüntetjük az adott termék mellett az ingyenes szállítás lehetőségét.

Figyelem: kiszállítás csak munkanapokon!

A megrendelt termékek kiszállítását a DPD futárszolgálat látja el, a csomagokat munkaidőben 8-17- ig kézbesítik.
Amennyiben a megrendelő hibájából nem sikerül a kézbesítés, úgy az árut visszaszállítják a telephelyünkre.

A szállítás kérhető a számlázásitól eltérő címre is, ahol a megadott időintervallumban problémamentesen megoldható az átadás-átvétel (pl. munkahely, szomszéd). Kérjük, csak abban az esetben rendelje meg az autógumit vagy más terméket, ha biztosan át tudja azt venni 8-17 h között.


Amennyiben kérdése lenne, munkaidőben készséggel állunk rendelkezésére elérhetőségeinken.
Ügyfélszolgálatunk:  06 30 227 6161!

Partnerünk 24-48 órán belül kiszállítja megrendelését. Amennyiben a megrendelt áru nem áll rendelkezésünkre, és emiatt nem tudjuk teljesíteni a vállalt 48 órás határidőt, minden esetben felvesszük Megrendelőinkkel a kapcsolatot és egyeztetünk az áru várható érkezéséről. A megrendelt gumiabroncs ingyenes kiszállítási pontjainkon is átvehető, de minden esetben kérjük a rendelés folyamatát a gumikell.hu autógumi webáruházban előtte elvégezni, mert ebben az esetben tudjuk csak a weblapon szereplő árat garantálni!

A számlát minden esetben a csomagolásba ragasztott SZÁMLA feliratú boríték tartalmazza!

 


Fizetés 

Gumi fizetésAz előre pontosított végösszeget a DPD futárszolgálatnak kell kifizetni az áru átvételekor. A számlát az áruról és a szállítási költségről a futár adja át a vevőnek a csomaggal együtt.
Partnereinknél történő átvétel esetén az utánvétes számlát is az áruval együtt veheti át, és a helyszínen egyenlítheti ki a vételárat készpénzben.
 
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy partnereinknél  nem áll módjában bakkártyával fizetni, mert a számla kiállítói ez esetben nem ők, hanem a Baranya Gumiszerviz Kft. A partnerszervizeinknél átvett gumiabroncsok, alufelnik, lemez felnik árát a helyszínen csak készpénzzel, vagy cégünknek számla ellenében, előre utalással lehet kifizetni. Megértését köszönjük!
Partnereink az alábbi helyeken találhatóak!
 


 

 

 

Árak
 

A gumikell.hu autógumi webáruházban feltüntetett kedvezményes árak csak interneten leadott megrendelés esetén érvényesek!

A felszerelésre szerződött szervizpartnereinknél érvényesített kiskereskedelmi árak az itt feltüntetett áraktól eltérhetnek. A szerelési költségek minden esetben a partner szervizekben feltüntetett díjaknak felelnek meg!

Gumiabroncs webáruházunkban feltüntetett áraink minden esetben bruttó árak és termék/db értendők!

A webáruházban megrendelhető termékek ár változtatásának jogát fenntartjuk. A módosítás a honlapon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba, azaz nem érinti a már megrendelt, visszaigazolt, és kiszállításra váró autógumik, alufelnik, lemez felnik vételárát.

A webáruházban eladásra felkínált termékek paramétereinek, árainak stb. helyessége érdekében a legnagyobb körültekintéssel jártunk el, de ezekért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben kollégáink minden odafigyelése ellenére az ár hibásan kerül feltüntetésre  áruházunkban, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék általánosan elfogadott, piaci árától feltűnően eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, vagy a rögzítéskor estlegesen bekövetkezett elütésekből fakadó (nagyságrendbeli különbség) esetén webáruházunk nem köteles a terméket számunkra előnytelen áron leszállítani. Az esetlegesen felmerülő sajnálatos esetekben ügyfélszolgálatunk felajánlja a helyes áron történő szállítást, melynek ismeretében  megrendelőnknek jogában ál úgy dönteni, hogy eláll vételi szándékától.

A megrendelés elküldése és feldolgozása közötti, illetve a rendszer automatikus készlet frissítései közötti időben előálló készlethiány esetén előfordulhat, hogy egyéb forrásokból, magasabb áron tudjuk megszerezni a kívánt terméket, vagy felajánlunk helyette egy hasonló árkategóriájú és minőségű terméket. Ilyen esetekben mindenkor írásban tájékoztatjuk megrendelőinket, akik mérlegelhetik, hogy elállnak-e a megrendeléstől.

 


A vásárlástól való elállás joga
A gumikell.hu autógumi webáruház a termék átvételét követő 14 munkanapon belül biztosítja a fogyasztóknak  a törvényi előírásoknak megfelelően az indoklás nélküli elállás jogát. (fogyasztónak nem minősülő szervezet pl. cég, közintézmény) 

Cégünk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből, nem rendeltetésnek megfelelő használatból adódó költségek a vevőt terhelik.
Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.

Az elállás jogán visszaküldött termékeket szerződött partnerünk a DPD futárszolgálat szállítja vissza Öntől a felmerülő költségek megfizetése mellett, és annak (termék) vételárát cégünk 30 napon belül visszautalja.
 


Garancia, szavatosság


Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap garanciát vállal. Az ettől eltérő garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, illetve a mellékelt garanciális okmányokon szerepel. A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.

Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncs esetében a garancia csak akkor érvényesíthető, ha az autógumit átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre, valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat, valamint a gyártó előírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása. A garancia érvényesítésének helye a gumikell.hu autógumi webáruház székhelye.

Szélsőséges út és használati körülmények esetében Cégünk fenntartja a jogot garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására.

A garanciális igény nem érvényesíthető:
- helytelen tárolás miatti hibákra,
- a jármű vagy tartozékainak hibája (pl. helytelen futómű beállítás) által okozott hibákra,
- a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti szerelési- vagy üzemeltetési hibákra,
- javított gumiabroncsokra,
- nem a rendeltetés szerinti célra használt gumiabroncsok meghibásodására,
- baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
- versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.

 


Adatkezelési nyilatkozat

adatkezelési nyilatkozat gumi vásárlás esetén A www.gumikell.hu autógumi webáruház a tevékenysége során a Felhasználói adatok kezelésében az 1992. évi LXIII. törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról; az 1995. évi CXIX. törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről; az 1998. évi VI. törvény, az egyének védelméről a személyes adatok  feldolgozása során az következő adatkezelési szabályokat érvényesíti:

Cégünk a vásárlók adatait a szerződés teljesítése érdekében , és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása céljából tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat,ingyenes kiszállítási pontok)ugyan ezen célokból átadja. Az alvállalkozók a gumikell.hu által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. A megrendeléskor megadott e-mail címen a Cégünk ügyfeleit jövőbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti, biztosítva a hírlevélről való leiratkozás lehetőségét.